Nieuwe Website!

Beste lezers van mijn blog,

Wat is het hier lang stil geweest hè? Het afgelopen half jaar erg weinig gefotografeerd waardoor ik geen blogs heb gemaakt om mijn belevenissen in de natuur te delen. Geen foto’s, geen blogs. De tijd vliegt voorbij en de waarheid is hard: mijn fotografiepassie is op z’n dieptepunt. Maar niet getreurd, ik heb er nog alle vertrouwen in! De tekst op de post-it dat op de keukenbar ligt geeft mij het vertrouwen dat het goed komt:

“Never give up. Great things take time”

Ondertussen heb ik de beschikbare tijd gebruikt om een website met eigen domein op te zetten om de foto’s die ik de afgelopen tijd op WordPress heb gedeeld te tonen in een portfolio. Na een testperiode waarin er vele layouts zijn getest op verschillende beeldschermformaten (PC, laptop, iPad en iPhone) en de database een paar keer goed is gecrasht … ben ik nu tevreden over de website (lekker clean en overzichtelijk zonder teveel poespas) en de knoop is doorgehakt; de website is tot leven geroepen en ik kan deze nu met trots aan jullie tonen!

http://carlnoya.nl

20140630_1D3_0013_Website Test_(Carl Noya 900pix)

Niet alleen mijn portfolio is te bekijken, maar het blog van WordPress is ook geïmplementeerd in de website (zonder reclame!) en jullie kunnen als trouwe volgers nog steeds reageren. Zodra ik uit mijn ‘dipje’ ben gekomen, zal ik met dezelfde passie als voorheen mijn belevenissen in de natuur delen, dus bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd om je aan te melden op de nieuwe website zodat je op de hoogte blijft van mijn natuurfotografieverslaving 🙂

Naast de portfolio en het blog kan je ook een kijkje nemen bij recente foto’s. Deze zijn alweer veel te lang geleden gemaakt … maar zodra de camera is afgestoft en deze weer wordt gebruikt zal de pagina bijgewerkt worden! Om meer service te bieden heb ik zelfs een webshop geopend zodat de foto’s gedownload of geprint kunnen worden op canvasdoek, tuinposter, aluminium, hout en zelfs glas.

Kijk gerust rond en als je tips, commentaar of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Veel lees- en kijkplezier,

Carl

4 gedachten over “Nieuwe Website!

  1. goedemorgen Carl,
    wij wachten met smart op je volgende belevenissen !!!
    succes en toi toi toi , of zoals ze ook zeggen break a leg…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s